4. Skape historier med Bobleteateret

Bobleteatret vil på dette kurset presentere en metode for å sette i gang ideskaping. Vi arbeider med hvordan en ut ifra ideer kan dikte, forme og spille historier. Målet er å skape nye ideer og historier som aldri har vært laget før, og på den måten se det meste ut i fra flere synsvinkler og ståsted. Det viktigste redskapet er å stille spørsmål. For å inspirere til fantasi og kreativitet vil vi bruke objekter (feminine og maskuline) for å sette i gang assosiasjoner og impulser.

Jorunn Seljeseth og Anne-Mette Liene har i en årrekke undervist på Institutt for visuelle og sceniske fag, Fakultet for kunstfag, Universitetet i Agder, og er i tillegg utdannet førskolelærere. Jorunn Seljeseth er for tiden ansatt som instituttleder.
Anne-Mette er også utdannet ved teaterskolen Ecole Jaques Lecoq og er musikkterapeut. Jorunn har lang erfaring med teater og barn; bla.som leder av Esketeatret, og har i alt sitt arbeid hatt fokus på fantasi og fysisk uttrykk. Sammen har de dannet Bobleteatret som har laget forestillinger for barn i ulike aldersgrupper.